jom sembang2 kat sini...=)


ShoutMix chat widget

Monday, January 04, 2010

selamat kembali ke sekolah.

assalamualaikum,

hari ni dah 3.01.2010 hari ahad..mesti ramai mak bapak yang dah prepare utk anak diorg masuk ke sekolah esok hari kan?x terkecuali gak adik2 aku lagi 2 org je yang masih sekolah,sorang nk masuk form 1,sorang lg form5..aku x sekolah dah ok,heh3.


esok hari bermulalah pendaftaran pelajar2 masuk ke sekolah..adik aku yang form 1 ni akan melangkah masuk ke sekolah menengah,kena masuk asrama.baru dia taw hidup berdikari,lgpun dia ni anak last.manja lebih..hah3....ok2 cukup la tu,di kesempatan ni aku nak ucapkan selamat kembali ke sekolah kepada korang2 yg masih bersekolah..pesanan aku kat korang,belaja lah rajin2 menimba ilmu ok...

welcome back to school

2 comments:

  1. belajar rajin2 ye semua...moga berjaya dunia akhirat..=)

    ReplyDelete
  2. pakcik kordi: ye betui3,blaja rajin2

    ReplyDelete

nuffnang